Juridische helpdesk

Construct Advocaten
Elst
Nijverheidsweg 2A
6662 NG Elst

Zwolle
Burg. van Roijensingel 6
8011 CS Zwolle

085 48 57 244
ln.netacovdatcurtsnocobfsctd@ofni
LinkedIn: Construct Advocaten

EXCLUSIEVE DIENST VOOR LEDEN

Vragen over algemene voorwaarden of eisen in contracten? Dreigend gedoe over betalingen? Tegen deze en andere praktische juridische vragen loopt iedere constructeur wel eens op. De belangstelling voor en reacties op de Constructeurs-Cafés over risico’s en aansprakelijkheid in januari lieten dat nog eens zien.

VNconstructeurs introduceert daarom, in samenwerking met Construct Advocaten, een nieuwe dienst voor leden van de vereniging: de juridische helpdesk. Construct Advocaten, gastspreker op het Constructeurs-Café, is gespecialiseerd in constructie, bouw en infra.

Eenvoudige, kort telefonisch of per email te behandelen vragen rond aanbesteden en contracteren kunt u gratis stellen aan een gespecialiseerde jurist. Een selectie van relevante vragen en antwoorden zijn hier te vinden op onze website.

Juridische helpdesk Construct Advocaten
Bel: 085 48 57 244
Mail: ln.netacovdatcurtsnocobfsctd@ofni
(vermeld hierbij uw lidmaatschapsnummer van VNconstructeurs)

En nog meer service voor leden:
Wilt u gedoe voor zijn? Laat dan uw modelcontracten en bijbehorende algemene voorwaarden vooraf screenen op risico’s? Leden van VNconstructeurs betalen voor deze screening, bij wijze van introductie, een eenmalig bedrag van €180,- exclusief BTW.

Uitgebreider advies nodig? Als een vraag te complex is voor de helpdesk of als de screening van uw contracten verdere actie wenselijk maakt, dan zal Construct advocaten u adviseren juridische bijstand in te schakelen. U bent uiteraard geheel vrij om op dat advies in te gaan. Mocht u daartoe besluiten, en u kiest ervoor Construct Advocaten hiervoor te gebruiken, dan kunt u profiteren van een aantrekkelijk vervolgtarief dat VNconstructeurs voor haar leden met Construct heeft afgesproken.

Houd de website en de nieuwsbrief van VNconstructeurs in de gaten voor verdere informatie.

Scroll naar boven