Lean & Learn op spectaculair getransformeerde locatie

Tijdens het Constructeurs-Café op donderdag 13 juni 2019 krijgen we een kijkje in de keuken bij lidbedrijf Advies- en ingenieursbureau Van de Laar te Eindhoven. Naast informatie over en een rondleiding door hun unieke huisvesting Innovation House, gaan we in op Lean & Learn Management binnen een advies- en ingenieursbureau. Over het leggen van een basis voor het continu verbeteren en leren als organisatie en het verankeren daarvan.

Inspireren en ondersteunen van constructeurs bij het realiseren van commercieel en business succes zijn sinds de introductie de doelstellingen van de Constructeurs-cafés. Het thema van de Constructeurs-Cafés in 2019 is professionalisering en wordt steeds vormgegeven aan de hand van een praktisch voorbeeld uit het bedrijf van de gastheer, in dit geval Advies- en ingenieursbureau Van de Laar.

Directeur Leon Mevis van Van de Laar start dit Constructeurs-Café met een uitleg over en rondleiding door hun unieke locatie; het Innovation Powerhouse te Eindhoven.
De getransformeerde voormalige energiecentrale van Philips uit 1958, heeft na jaren leegstand een nieuw leven gekregen; een bedrijfsverzamelgebouw voor de creatieve maak-industrie waar verschillende innovatieve bedrijven een community vormen, elkaar ontmoeten en inspireren. Niet alleen was de spectaculaire transformatie een eigen project van Van de Laar, maar heeft het ingenieursbureau zich hier zelf ook gevestigd.

In het kader van het Constructeurs-Café jaarthema ‘professionalisering’,  is er vervolgens een workshop Lean and Learn onder leiding van Arpa. Alles over de moderne organisatie welke zich flexibel aanpast aan de marktomstandigheden en waar maximaal gericht wordt op het creëren van klantwaarde en werknemersgeluk topprioriteit heeft. In deze workshop leggen we met Arpa de basis om als organisatie continu te verbeteren en te leren en dit ook in de organisatie te verankeren.

Vanzelfsprekend hebben we als afsluiting weer een diner zodat we volop de gelegenheid krijgen om te netwerken en met elkaar een goed gesprek te voeren.

Programma:
16.00 uur: ontvangst met koffie
16.30 uur: inleiding & business case door Leon Mevis – Van de Laar
17.45 uur: pauze
18.00 uur: workshop Lean and Learn door Arpa
18.30 uur: gezamenlijke discussie
19:00 uur: diner
21.30 uur: einde

Kosten incl. diner:
Leden VNconstructeurs € 95,00 exclusief BTW
Niet-leden: € 125,00 exclusief BTW

Deelname levert ook nog eens 1 KE/PE punt voor het Constructeursregister!

Kom op donderdag 13 juni 2019 naar het Constructeurs-Café bij Advies- en ingenieursbureau Van de Laar te Eindhoven en laat u ook inspireren tot meer commercieel en business succes.

Klik hier en schrijf meteen in!

Met elke stap die een constructeur, een klein of groot adviesbureau, of zelfs een constructeur bij (semi-)overheid maakt in zijn commerciële ontwikkeling, maakt de hele beroepsgroep sterker en vergroot de waarde van de constructeur in elk bouwproces!

Deel deze pagina

Scroll naar boven