Leer efficiënter construeren bij Studio Computational

Nieuws

| 01-03-2023

door redactie VNconstructeurs

Ben jij een constructief ontwerper of structural engineer en ben je op zoek naar nieuwe manieren om je werk efficiënter te kunnen uitvoeren? Dan is Studio Computational iets voor jou. Hier ontmoet je professionals van verschillende bedrijven met dezelfde interesses.

Studio Computational is een nieuw initiatief van de commissie Digitalisering van VNconstructeurs. In deze ontwerp- en ontwikkelworkshop werk je samen in groepjes aan het creëren van oplossingen of tools voor een zelf gedefinieerd probleem. Bijvoorbeeld over het automatiseren van MKI-score workflows met diverse bouwmaterialen, het creëren van een werkwijze voor het recyclen van bouwmaterialen, het evalueren van verschillende genetic algorithm solvers, enzovoorts.

De workshop is exclusief toegankelijk voor leden van VNconstructeurs en kost €45,- excl. BTW. Meld je aan voor de eerste sessie van Studio Computational op 6 april van 16:00 tot 20:00 bij ABT in Delft via deze link (je wordt doorverwezen naar de aanmeldpagina). Een borrel en avondeten (pizza) zijn inbegrepen.

AGENDA

ma 12 juni 2023

Workshop Studio Computational 12 juni

locatie: IMd, Rotterdam

Van 16:30 tot 20:00

Lees meer en schrijf direct in >

Lees meer...

di 20 juni 2023

Professionele Tegenspraak 20 juni 2023

locatie: nnb (centraal in het land)

Van 13:00 tot 17:00

Lees meer en schrijf direct in >

Lees meer...

OVERIG NIEUWS

  • Reset