Marijn Bruurs genomineerd als Talent van het Jaar

De verkiezing voor Talent en Constructeur van het Jaar is aanstaande. Maak kennis met de genomineerden en bekijk de bekendmaking van de winnaars online op 29 oktober.

Marijn Bruurs is constructeur, ontwerpleider en consultant Digital Construction bij Witteveen+Bos.  Zijn focus ligt op 3D concrete printing. In deze vlog stelt hij zichzelf kort voor.

Talent van het Jaar

De verkiezing Constructeur en Talent van het Jaar is een initiatief van VNconstructeurs. De titel wordt toegekend aan een jonge constructeur (tot 35 jaar) die ondanks zijn of haar jonge leeftijd al aansprekende resultaten heeft bereikt en zich daarmee in de kijker gespeeld.

De tweede genomineerde voor Talent van het Jaar is Ferdinand van den Brink. Zijn vlog, en die van de twee genomineerden voor  Constructeur van het Jaar, komt binnenkort online.

Bekendmaking winnaars

Op donderdag 29 oktober wordt om 13.00 uur tijdens Building Holland Digital de Constructeur van het Jaar 2020 en het Talent van het Jaar 2020 bekend gemaakt door juryvoorzitter Noortje de Geus. De winnaars ontvangt ook dit jaar een opleidingscheque van KPE Groep en het Hoger Technisch Instituut t.w.v. €1500.-

Lezing

Bruurs of Van den Brink volgt de twee talenten van 2019 op. Patrick van Dodewaard (IMd) en Koen van Doremaele (BAM Infraconsult). zullen voorafgaand aan de bekendmaking van de winnaars   zij hun ervaringen delen, en hun visie op de toekomst van het constructeursvak.

Iedereen kan er online bij zijn. Registreer je via deze link bij Building Holand Digital.

Deel deze pagina

Scroll naar boven