Met dank aan onze sponsoren 

De Dag van de Constructeur op 6 juni 2024 is hét kennis- en netwerkevenement voor alle constructeurs en (aankomende) professionals die werkzaam zijn in de bouw. De dag is een initiatief van VNconstructeurs en wordt in samenwerking met KPE Bouw & Infra georganiseerd. We hebben weer een geweldig inspirerend en informatief sprekersprogramma samengesteld op een prachtige locatie in Buitenplaats Kameryck. Dat hadden we nooit voor elkaar kunnen krijgen zonder de bijdrage van onze sponsoren. Deze stellen we graag aan je voor. 

Constructieve samenwerking 

Evenals voor de editie van 2023, hebben ook voor dit jaar weer dezelfde (op dit moment) zes sponsoren zich aan de Dag van de Constructeur verbonden. We zijn verheugd en trots dat we de samenwerking met de volgende partijen constructief mogen voortzetten:  

  • SGS, wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering; 
  • Constructeursregister, de organisatie die de kwaliteit van constructeurs en constructieve toetsers bewaakt en de deskundigheid bevordert; 
  • Bekaert, wereldmarkt- en technologisch leider in staaldraadtransformatie en deklaagtechnologieën, leverancier van (staalvezel)wapening; 
  • VBI, marktleider in kanaalplaatvloeren en innovatieve prefab vloersystemen; 
  • Kiwa, specialist op gebied van certificering, inspectie, testen, training en consultancy;
  • Struct4U, Nederlandse softwarebedrijf met krachtige ontwerp- en rekensoftware voor constructies;
  • COBc, een gezaghebbend expertisenetwerk op het specifieke domein van de constructieve veiligheid waar bijna alle gemeentelijke constructeurs bij zijn aangesloten.  

 Gedurende de dag is er volop gelegenheid om te netwerken en de stands van onze sponsoren te bezoeken. 

Lezingen 

SGS en VBI leveren eveneens een inhoudelijke bijdrage aan het lezingenprogramma. Maarten Swinkels (SGS) geeft in de eerste breakoutsessie (13:30 – 14:00 uur) een lezing over forensisch schadeonderzoek. Peter Musters (VBI) verzorgt in de tweede breakoutsessie (15:25 – 15:55 uur) een presentatie over druklaagloos bouwen en construeren. 

Voor het gehele programma en sprekersinformatie, zie www.dedagvandeconstructeur.nl. 


Sponsor worden?
 

Ook geïnteresseerd om deze dag met uw bedrijf te sponsoren, neem dan contact op met Bob Gieskens, ln.sruetcurtsnocnvobfsctd@ruetcerid.

Deel deze pagina

Meer weten over dit onderwerp?

Scroll naar boven