AVG: Bent u al up-to-date?

Het zal u niet zijn ontgaan; vanaf 25 mei jl. moet iedereen voldoen aan de nieuwe privacy-wetgeving. Veel bureaus zijn hier op enige wijze mee aan de slag, maar nog lag niet iedereen heeft zijn zaakjes helemaal op orde; of weet precies waar hij aan moet voldoen. VNconstructeurs helpt u daarbij.

Op onze nieuwe website is een speciale AVG-pagina aangemaakt waar alle informatie overzichtelijk bij elkaar staat. En in samenwerking met twee partners ondersteunen we u ook met praktische producten en diensten: Jo Weerts van JW Infotainment heeft een hand-out gemaakt met de belangrijkste eisen, die exclusief voor leden beschikbaar is.

Na inloggen kunnen leden de hand-out AVG gratis downloaden vanaf hun eigen profielpagina (inloggen via deze link of via de grijze menubalk bovenin de website. Profielpagina alleen na inloggen te bereiken via ‘uw profiel’ in zelfde grijze balk).

Verder biedt VNconstructeurs met een aantrekkelijke korting voor leden toegang tot het AVG-Portal van AVG voor Verenigingen. Daar kunt u online een eenvoudig, praktisch stappenplan doorlopen waarmee u aan de wettelijke eisen kunt voldoen. Klik hier voor nadere informatie over het portal en het stappenplan.
Wilt u de kortingscode aanvragen? Stuur dan hier een mail naar ons secretariaat met het onderwerp “Code AVG Portal”.

Deel deze pagina

Scroll naar boven