Programma Dag van de Constructeur bekend

Het programma van de Dag van de Constructeur op 1 juni is bekend. ‘Samenwerken aan veilige én duurzame constructies’ is het thema. In drie keynotes en een groot scala aan presentaties tijdens twee breakout sessies wordt dit thema van alle kanten belicht. Terug van weggeweest in het programma zijn de hernieuwde samenwerking met het Constructeursregister en de bekendmaking van de Constructeur van het Jaar.

Keynotes

Dirk Rinze Visser (Buro Happold) gaat in zijn keynote in op internationale samenwerking. Dorien Staal (Voorbij Beton) verzorgt de tweede keynote met als onderwerp nieuwe betonsoorten en samenwerking in de betonindustrie. In de derde keynote geeft Rijksbouwmeester Franceso Veenstra zijn visie op de bouw- en inrichtingsopgave van Nederland en wat deze de komende jaren betekent op het gebied van veiligheid en duurzaamheid.

Constructeur van het Jaar

Tijdens de dag wordt ook de Constructeur van het Jaar bekend gemaakt. Een eervolle erkenning voor constructeurs die zich buitengewoon inzetten voor het constructeursvak. Het is nog mogelijk kandidaten aan te dragen.

Constructeursregister

Verder worden de geaccrediteerde registerconstructeurs, -ontwerpers en -toetsers feestelijk bekendgemaakt. Het gaat zelfs om alle nieuw geaccrediteerden sinds 2020. Door corona kon dit voorgaande jaren helaas niet doorgaan. VNconstructeurs is blij met deze hernieuwde samenwerking met het Constructeursregister en kijkt uit naar een volle opkomst van de geaccrediteerden, die hiervoor nog een speciale uitnodiging krijgen vanuit het Constructeursregister en tegen sterk gereduceerd tarief kunnen deelnemen aan de gehele Dag van de Constructeur.

Masterclass samen met YouCon en HTI

Speciaal voor leden van YouCon en studenten van het HTI wordt de Dag van de Constructeur in de ochtend voorafgegaan door een masterclass door Walter Spangenberg, winnaar van de Oeuvreprijs Constructeur van het Jaar die hij in 2022 ontving.

Meld je aan

De Dag van de Constructeur is hét evenement van het jaar voor de constructeur. Het is een uitgelezen kans om veel inspiratie en informatie op te doen, gelijkgestemden te ontmoeten en jezelf weer helemaal bij te laten praten in je vakgebied. De dag, op 1 juni in Kamerik, wordt georganiseerd door VNconstructeurs en KPE Groep. Voor het volledige programma, aanmelden en alle praktische informatie, ga naar dedagvandeconstructeur.nl.

Deel deze pagina

Meer weten over dit onderwerp?

Scroll naar boven