Rondetafelgesprekken strategie en constructieve veiligheid

Inleiding komt hier

Draag bij aan de dialoog en deel je ervaringen. Schrijf je nu in!

De bijeenkomsten zijn op 4, 11 en 14 oktober.

Nu het erop lijkt dat fysieke bijeenkomsten weer mogelijk zijn, willen we julie ook graag persoonlijk ontmoeten. Vandaar dat de bijeenkomsten op 3 locaties in het noorden, midden en zuiden van het land zullen worden georganiseerd. Indien nodig vanwege het Corona-beleid van de overheid of beperkingen vanuit de gastheer wordt teruggevallen op digitale bijeenkomsten via MS-Teams.

Per bijeenkomst kunnen maximaal 12 personen deelnemen. Dit om  voor voldoende interactie te zorgen en een veilige bijeenkomst te borgen.

Strategie

De hoofdlijnen van de nieuwe strategie zijn tijdens afgelopen ALV toegelicht en vastgesteld. Tijdens deze rondetafelgesprekken zal met de aanwezige leden worden gesproken over de prioritering en gaan we in dialoog over mogelijke concrete activiteiten. Voorzitter Eric van den Broek (WSP) zal dit gedeelte leiden.

Constructieve veiligheid
Graag halen we ervaringen uit de praktijk op van onze leden wat betreft constructieve veiligheid. Wat is de rol van constructeur precies en waar staan we nu? Waar zitten de knelpunten en wat kunnen we daaraan doen? We hebben het hier graag over met onze leden.

Deelname levert 1 KE/PE punten voor het Constructeursregister.

Bij de start van de bijeenkomst wordt een broodje geserveerd.

Schrijf je via onderstaande links in voor de rondetafelgesprekken

  • 4 oktober 2021 (regio Noord-Oost, BAM Infra, Nieuwleusen)
  • 11 oktober 2021 (regio Midden, Royal HaskoningDHV Amersfoort)
  • 14 oktober 2021 (regio Zuid, Vericon Veldhoven)

Deel deze pagina

Scroll naar boven