Seminar Ontwerpdetails voor remontabel bouwen

Voorafgaand aan de Dag van de Constructeur op 1 juni

Nieuws

| 17-05-2023

door redactie VNconstructeurs

VBI is sponsor van de Dag van de Constructeur op 1 juni. Voorafgaand aan deze dag organiseert VBI het seminar Ontwerpdetails voor remontabel bouwen. Het verduurzamen van de bouw is een actueel thema. Remontabel of losmaakbaar bouwen speelt daarbij een belangrijke rol. Aansluitend geeft VBI informatie over een ander onderwerp, te weten ‘niet-starre ondersteuning’.

Remontabel bouwen en niet-starre ondersteuning zijn actuele thema’s die niet alleen steeds belangrijker worden voor ontwerpende en coördinerende constructeurs, maar voor alle ontwerpende, adviserende en uitvoerende partijen in de bouw.

Het seminar is van 10.30 tot 11.45 uur en gratis. Leden van de werkgroep Remontabel van VBI kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen aan de Dag van de Constructeur (door dit aan te vinken op het aanmeldformulier).

Meld je aan

De Dag van de Constructeur, op 1 juni in Kamerik, is een initiatief van VNconstructeurs. Powered by KPE Groep en het Hoger Technisch Instituut. Deze dag staat in het teken van het belang van veilige en duurzame constructies. Speciaal aanbevolen voor constructeurs, maar zeker ook interessant voor alle (aankomend) professionals die werkzaam zijn in de bouw. Ontmoet vak- en branchegenoten en laat je bijpraten en inspireren. Voor het aanmelden en alle praktische informatie, ga naar dedagvandeconstructeur.nl.

AGENDA

wo 27 september 2023

Hoogbouwcongres 2023

Kinepolis Jaarbeurs, Jaarbeursboulevard 300, Utrecht

Van 12:00 tot 18:00

Lees meer en schrijf direct in >

Lees meer...

di 03 oktober 2023

Staalbouwdag 2023

AFAS Theater, Leusden

Van 11:00 tot 17:00

Lees meer en schrijf direct in >

Lees meer...

OVERIG NIEUWS

  • Reset

Nieuws |

Winnaars CvhJ

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen