Staalbouwdag 2023: grootste staalbouwevent van de Benelux

Benieuwd naar de laatste trends en thema’s in de bouw, de belangrijke marktontwikkelingen in de (staal)bouw en welke belangwekkende bouwprojecten in aantocht zijn? Een kans om je kennis te vergroten, inzichten te verruimen en netwerk te versterken binnen één dag: de Staalbouwdag.

Grootste staalbouwevent van de Benelux

1600 bezoekers, 50 stands, 25 lezingen en maar liefst 4350 kopjes koffie: voor iedereen in de (staal)bouw is de Staalbouwdag een informatieve en enerverende dag uit waarin je nieuwe kennis vergaart, inzichten deelt, vakgenoten ontmoet, nieuwe relaties aanknoopt en investeerde in nieuwe producten en diensten. Heb je interesse in automatisering van ontwerp en productie, nieuwe soorten, kwaliteiten en toepassingen van staal, duurzaamheid en circulaire economie, constructieve veiligheid en brandveiligheid, vernieuwende concepten en methoden in architectuur en constructief ontwerp en nieuwe producten en diensten voor het ontwerpen en bouwen met staal? Meld je dan aan voor het grootste staalbouwevent van de Benelux.

Gratis entree

Gratis entree geldt voor directeuren, staffunctionarissen, afdelingshoofden, inkopers, adviseurs en projectleiders bij architectenbureaus, adviesbureaus, ingenieursbureaus, bouwondernemingen, staalconstructiebedrijven en professionele opdrachtgevers. Toegang tot de Staalbouwdag is gratis ná aanmelden op registratie.staalbouwdag.nl.

Lees meer over de bezoekers, het congres, de break-outsessies, de NETwerkbijeenkomst, de hackathon, de exposanten en de praktische informatie op de website van de Staalbouwdag. Proef de sfeer en kijk de terugblik van de Staalbouwdag 2022 hieronder.

Deel deze pagina

Meer weten over dit onderwerp?

Scroll naar boven