Struct4U nieuwe sponsor van VNconstructeurs

Nieuws

| 24-05-2023

door redactie VNconstructeurs

Softwarebedrijf Struct4U verbindt zich als sponsor aan VNconstructeurs en gaat een langdurige samenwerking aan. Het in Rotterdam gevestigde Struct4U biedt betrouwbare, gebruiksvriendelijke rekensoftware en moderne tools voor de constructeur.

Struct4U is ook sponsor van de Dag van de Constructeur op 1 juni. Wil je meer weten over het bedrijf en de software? Bezoek dan tussen de interessante presentaties door zeker ook even de stand van Struct4U.

VNconstructeurs heet Struct4U van harte welkom in onze mooie vereniging. Wij kijken uit naar een succesvolle, langdurige samenwerking.

Meld je aan

De Dag van de Constructeur, op 1 juni in Kamerik, is een initiatief van VNconstructeurs. Powered by KPE Groep en het Hoger Technisch Instituut. Deze dag staat in het teken van het belang van veilige en duurzame constructies. Speciaal aanbevolen voor constructeurs, maar zeker ook interessant voor alle (aankomend) professionals die werkzaam zijn in de bouw. Ontmoet vak- en branchegenoten en laat je bijpraten en inspireren. Voor het aanmelden en alle praktische informatie, ga naar dedagvandeconstructeur.nl.

AGENDA

wo 27 september 2023

Hoogbouwcongres 2023

Kinepolis Jaarbeurs, Jaarbeursboulevard 300, Utrecht

Van 12:00 tot 18:00

Lees meer en schrijf direct in >

Lees meer...

di 03 oktober 2023

Staalbouwdag 2023

AFAS Theater, Leusden

Van 11:00 tot 17:00

Lees meer en schrijf direct in >

Lees meer...

OVERIG NIEUWS

  • Reset

Nieuws |

Winnaars CvhJ

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen