Talenten nemen deel aan paneldiscussie

De Aanstormend talenten van het Jaar 2019, Koen van Doremaele (BAM Infraconsult) en Patrick van Dodewaard (IMd Raadgevend adviseurs) zullen deelnemen aan de paneldiscussie op de Nationale Staalbouwdag op 8 oktober 2019.

Tijdens de Staalbouwdag wordt er een Constructeurs Seminar georganiseerd met als thema SmartConnection.
Vanuit de insteek dat voor een optimaal functionerende, veilige en economische staalconstructie de afstemming tussen het hoofdontwerp en de detailengineering van groot belang is, gaat men dieper in op de sleutel om dit te bereiken; communicatie en samenwerking tussen constructief ontwerper, detailengineer en de andere betrokken disciplines in de keten.

Er zijn diverse interessante presentaties met als afsluiting een paneldiscussie “Let’s Connect” onder leiding van Frank Maatje (Bouwen met Staal).  De talenten zullen naast Michael Briesen (Hollandia Structures), Erwin ten Brinke (ABT) en Jan der Veen (Staabouw Nagelhout Bakhuizen) zitting nemen in het panel waar gediscussieerd gaat worden over VO:UO.

Deelname aan dit seminar is gratis na inschrijving voor de Nationale Staalbouwdag 2019 en levert 2 KE/PE punten op voor het Constructeursregister.
Voor meer informatie klik hier.

Deel deze pagina

Scroll naar boven