Uitnodiging Conferentie Veiligheid in de Bouw op 25 januari

Koninklijke Bouwend Nederland, het Opdrachtgeversforum in de Bouw, de Governance Code Veiligheid in de Bouw, VNconstructeurs en Koninklijke NLingenieurs nodigen jou graag uit voor de Conferentie Veiligheid in de Bouw op woensdagmiddag 25 januari op de TU Delft Campus. 

Gezamenlijk hebben wij – naar aanleiding van de OVV-onderzoeken naar ongevallen in de bouw – sinds 2019 gewerkt aan een programma dat structureel de integrale veiligheid van ontwerp, bouw en gebruik in de volle breedte van de ontwerp-, bouw- en technieksector vergroot. Het gedachtegoed van het programma hebben we getoetst en we hebben leerervaringen opgedaan.

Nu is het moment om onze uitkomsten te presenteren en bredere draagvlak voor onze aanpak te krijgen. Wij willen jou daar graag bij hebben als deskundige op dit terrein of omdat je al eerder aan een sessie van Veiligheid in de Bouw hebt deelgenomen. Er zal echt iets gaan veranderen om te zorgen dat we veilige bouwwerken krijgen zonder ernstige ongevallen, ook voor jou.

Programma

12:30 – 13:00 uur: Inloop

13:00 – 13:15 uur: Introductie programma Veiligheid in de Bouw

13:15 – 14:00 uur: Toelichting op de drie thema’s door de werkgroepen

14:00 – 15:30 uur: In drie rondes in gesprek over het gedachtegoed:

    • Regie op veiligheid
    • Borgen constructieve veiligheid
    • Versterken lerend vermogen

15:30 – 15:45 uur: Pauze

15:45 – 17:00 uur: Terugkoppeling uit break-out rondes en paneldiscussie

17:00 – 18:00 uur: Borrel

Doe mee!

Tijdens de conferentie willen wij graag jouw waardevolle input op dit belangrijke onderwerp ontvangen. Wil je een uitnodiging ontvangen, mail dan naar un.wuobednidiehgilievobfsctd@ofni. Voorafgaand aan de bijeenkomst zullen wij documentatie toesturen zodat je je in kunt lezen. Ben je zelf niet in de gelegenheid om te komen en denk je dat een collega met dezelfde deskundigheid op het gebied van veiligheid in de bouw jou goed kan vervangen tijdens deze conferentie? Mail dan zijn of haar gegevens naar bovenstaand emailadres, dan zullen wij diegene een persoonlijke uitnodiging sturen.

Graag tot 25 januari!

Met hartelijke groet,
Namens het programma Veiligheid in de Bouw,

Voorzitter Stuurgroep – Bob Demoet
Voorzitter Kerncoalitie – Sander den Blanken

Deel deze pagina

Scroll naar boven