webinar apk publieke gebouwen op 21 maart

Op 21 maart organiseert VNconstructeurs een interessant webinar over de apk voor gebouwen (NTA 8790), oftewel de periodieke beoordeling van gebouwen die werd ingevoerd naar aanleiding van het rapport over de instorting van het dak van het AZ-stadion. De splinternieuwe keuring wordt in het webinar toegelicht, aangevuld met praktijkervaring in de toepassing. Schrijf je in voor het event via de knop onderaan dit bericht.

AFAS stadion Peter Olthof (Flckr)
AFAS stadion Peter Olthof (Flckr)

Apk voor publieke gebouwen

Een lang gekoesterde wens die de constructieve veiligheid ten goede komt: de apk voor gebouwen. Naar aanleiding van de instorting van het dak van het AZ-stadion stelde NEN de NTA 8790 in opdracht van BZK op. De NTA beschrijft een methode voor het initieel en periodiek beoordelen van de constructieve veiligheid van bestaande bouwwerken. Bij de totstandkoming waren VNconstructeurs en haar leden intensief betrokken.

Omdat veel constructeurs te maken krijgen met deze keuring organiseert de vereniging een webinar over de apk voor gebouwen met als spreker Rudi Roijakkers, een van de auteurs van NTA 8790.

Webinar over NTA 

In het webinar zal Rudi Roijakkers de werkmethode van de NTA tonen en ook de gedachtegang achter de NTA toelichten. Verder zullen we ingaan voor welke gebouwen toetsing volgens de NTA verplicht zal worden gesteld en voor welke overige gebouwen de NTA ook gebruikt kan worden. Tijdens het webinar zal er mogelijkheid zijn tot het stellen van vragen.

Schrijf je in!

Het webinar over apk voor publieke gebouwen (NTA 8790) is op 21 maart van 15.30 tot 16.30 uur.  Het webinar is toegankelijk voor alle leden en niet-leden. Via onderstaande knop kun je je inschrijven voor het webinar.

Benut de extra optie bij het inschrijven om het event automatisch op te slaan in je agenda.  De link voor online deelname volgt voor aanvang van het event. 

Deel deze pagina

Meer weten over dit onderwerp?

Inhoud alleen beschikbaar voor leden

Indien je geregistreerd bent log dan hier in.

Scroll naar boven