Zichtbaar vakmanschap

Het constructeursvak brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee en daarom is het nodig je te blijven ontwikkelen. Dat wil jij toch ook? Dat kan op 14 mei 2020: de Dag van de Constructeur.

Het thema dit jaar is ‘Zichtbaar vakmanschap’. Wat maakt ons vak zo belangrijk, welke kennis en vaardigheden heb je nodig en hoe wordt dat allemaal zichtbaarder? Hoor en bediscussieer het op  hét kennis- en netwerkevenement voor constructeurs. De dag is er voor iedereen: van starter tot Registerontwerper, van ontwerper tot toetser, van projectleider tot directeur, uit zowel bedrijfsleven als overheid. Deze keer een volledige dag, wat betekent dat er nog meer ruimte is voor inhoud en interactie.

Interessant programma
Het programma begint al aardig vorm te krijgen. De twee keynotes verklappen we alvast: Als eerste een spraakmakende lezing van James O’Callaghan, hoogleraar Architectural Glass aan de TU Delft en directeur van Eckersley O’Callaghan’s, actief over de hele wereld. En later op de dag Marjolein van Asselt, hoogleraar Risk Governance aan de Universiteit van Maastricht en Raadslid van de Onderzoeksraad voor Veiligheid. Zij is onder meer verantwoordelijk voor het OVV-rapport ‘Bouwen aan Constructieve Veiligheid.’

Daarnaast diverse interessante deelsessies, die in het teken staan van leren, discussiëren, luisteren, kunnen en doen. Voor elk wat wils dus. En dat alles in een bijzonder eigentijdse en energieke omgeving: DUS in Utrecht!

Organisator is wederom VNconstructeurs in samenwerking met YouCon en Cement. Deelname levert 3 KE/PE-punten op voor het Constructeursregister.

Dag van de Constructeur 2020
Datum: donderdag 14 mei
Tijd: 9:15 tot 18:30 uur
Locatie: DUS De Utrechtse Stadsvrijheid, Sophialaan 1, 3542 AR Utrecht

Deelnamekosten
Leden VNConstructeurs, COBc of Cement: €255,-
YouCon leden:  €185,-
Niet-leden: €325,-

Schtijf je hier direct in!

Deel deze pagina

Scroll naar boven