Betonvereniging biedt cursussen aan met als thema duurzaamheid

Duurzaamheid is een van onze speerpunten, omdat het een steeds belangrijkere rol gaat spelen in het ontwerp. De Betonvereniging biedt interessante cursussen aan die een introductie óf een mooie verdieping geven op het thema. Zo blijf je op de hoogte van de belangrijke innovaties en ontwikkelingen in de branche.  

Het is maar duidelijk: de klimaatuitdagingen gaan ons allen aan en vragen om actie. Het tempo moet omhoog. We moeten in beweging komen – en dat doet de beton(bouw)sector! Er wordt steeds meer nagedacht over materiaalgebruik en duurzamer bouwen.

Milieukostenindicator (MKI) en CO2-reductie

De Betonvereniging organiseert in het najaar een nieuwe reeks cursussen rondom dit thema: Milieukostenindicator (MKI) en CO2-reductie. Experts vertellen over de bestaande en aankomende innovaties en oplossingen. De onlangs op de Dag van de Constructeur uitgeroepen ‘Koploper Duurzaamheid’, Niki Loonen, is een van de inspirerende trainers. Tevens leveren de cursussen de nodige kennispunten op voor het Constructeursregister.

Raak bekend met MKI in de introductiecursussen
Ben je nog minder bekend met MKI, dan is dit het moment om je onder te dompelen. Wil je meer weten over de opzet of achtergrond? Volg de cursus ‘Introductie MKI’. Voor meer kennis en inzicht over de handelingsperspectieven en de oplossingen om CO2-uitstoot te reduceren, volg dan de cursus ‘Introductie CO2-reductie’.

Vier verdiepende cursussen

Heb je behoefte aan verdieping en zoek je naar concrete handvaten? De Betonvereniging biedt vier interessante cursussen aan op het gebied van MKI en Infra, MPG, CO2-arm aanbieden en CO2-arm uitvragen. Via de links kun je je ook gelijk aanmelden.

“Het is nu tijd om aan te pakken, want het moet en het kan.”

Deelnemer cursus

Deel deze pagina

Meer weten over dit onderwerp?

Scroll naar boven