HANS DE WIT OP Dag van de Constructeur 2024

De eerste keynote spreker op de Dag van de Constructeur is bekend! Niemand minder dan Constructeur van het jaar Hans de Wit gaat een presentatie verzorgen. De Dag van de Constructeur vindt plaats op donderdag 6 juni in Buitenplaats Kameryck in Kamerik. Het kennis- en netwerkevent voor alle constructeurs en professionals werkzaam in de bouw. 

Keynote spreker Hans de Wit 

De bouw van de langste zeebrug ter wereld: de Hongkong-Zhuhai-Macau-brug in China. De Øresund-verbinding in Zweden. De Fehmarnbelttunnel in Duitsland. Het zijn allemaal toonaangevende projecten, alle met grote maatschappelijke relevantie, die Hans de Wit met TEC realiseerde. Sinds 2009 is hij Manager Director van TEC. Zijn kennis van tunnelprojecten deelt hij graag op de Dag van de Constructeur waar hij een keynote verzorgt. Lees meer over Hans de Wit, en hoe hij Constructeur van het Jaar 2023 werd. 

Constructeur van het Jaar Hans de Wit op DvdC 2023
Constructeur van het Jaar Hans de Wit en oud-prijswinnaar Mathew Vola op DvdC 2023

Laat je in de keynotes en break-outsessies informeren en inspireren door bevlogen experts uit de bouwsector

Naast keynotes en verdiepende parallelsessies wordt tijdens deze dag de Constructeur van het Jaar bekendgemaakt. Ook staat de presentatie van de nieuw geaccrediteerde Registerconstructeurs en Registerontwerpers op het programma. Als vanouds is er volop gelegenheid elkaar te ontmoeten. De Dag van de Constructeur is dé dag van het jaar voor constructeurs. Kom kennis opsnuiven, delen en elkaar ontmoeten. Reserveer 6 juni alvast in je agenda!

De Dag van de constructeur is een initiatief van VNconstructeurs en wordt mede mogelijk gemaakt door de KPE Groep, Hoger Technisch Instituut (HTI) en Youcon.

Praktische informatie, programma en inschrijven

Om alvast in de stemming te komen, kun je de beelden van vorig jaar bekijken die René van den Burg schoot. Meer informatie over het programma volgt via dedagvandeconstructeur.nl.

Adres: Buitenplaats Kameryck, Oortjespad 3, 3471 HD Kamerik.
Inschrijven is vanaf vandaag al mogelijk.

Deel deze pagina

Terublik Dag van de Constructeur 2023

Meer weten over dit onderwerp?

Scroll naar boven