Workshop Duurzaam Ontwerpen

Voor leden en niet-leden van VNconstructeurs

VNconstructeurs houdt vanaf november 2022 tot februari 2023 een vierdelige webinarserie over Duurzaam Ontwerpen. Onderdeel van de serie is een facultatieve fysieke workshop. Deze wordt gehouden op 1 februari 2023 bij Royal HaskoningDHV in Amersfoort. Meld je snel aan!

Aan de hand van drie voorbeeldcases in staal, beton en hout leer je rekenen aan de CO2-footprint van draagconstructies, hoe je de CO2-impact kan beïnvloeden en welke ontwerpkeuzes daarbij het beste werken.

De workshop is als losse sessie bij te wonen voor zowel leden als niet-leden van VNconstructeurs. De kosten zijn voor ieder 95 euro. De workshop is van 16.00 tot 18.00 uur bij Royal HaskoningDHV in Amersfoort. Daarna is er een maaltijd (inbegrepen in de prijs).

Schrijf je hieronder direct in voor de workshop

Serie webinars

Op 9 en 23 november 2022 zijn de eerste twee webinars uit de serie Duurzaam Ontwerpen geweest. In 2023 volgen nog twee delen (online) op 18 januari en 15 februari. Aanmelden voor de aanstaande losse webinars is nog mogelijk. De kosten hiervoor zijn 135 euro voor niet-leden en 100 euro voor leden. Bekijk hier het programma van de hele serie webinars Duurzaam Ontwerpen.

Wat betekenen deze ontwikkelingen voor het vak van de constructief ontwerper en hoe verandert het vak naar de toekomst? Deze onderwerpen zijn aan de orde (geweest):

Webinar 1: duurzaam ontwerpen voor gebouwen

Webinar 2: duurzame ontwikkelingen in materialen

Webinar 3: duurzame circulariteit & bouwlogistiek

Webinar 4: duurzaam ontwerpen in de infrastructuur

Eerdere webinars gemist? Geen probleem, bekijk deze alsnog. Stuur een bericht aan ln.sruetcurtsnocnvobfsctd@taairaterces of schrijf je hier alsnog in voor de hele serie.

Kosten:

€ 95,- ex BTW voor zowel leden als niet-leden van VNconstructeurs

Deelname levert 1 KE/PE punten voor het Constructeursregister.

Deel deze pagina

Scroll naar boven