Gratis Webinar Veiligheid in Aanbesteding (ViA)

Ingenieursbureaus en dus constructie-adviseurs hebben of  krijgen ermee te maken: de Safety Culture Ladder (SCL) Veiligheidsladder. Een goed moment op je kennis van VIA’s en SCL’s op te frissen in het interactieve (en gratis) webinar van Dea Snoeijer (projectverantwoordelijke GCVB). 

Vanaf 1 januari 2022 nemen organisaties die de GCVB hebben ondertekend veiligheidsbewustzijn als verplichting op in aanbestedingen en contracten. Daarbij hanteren zij de NEN Safety Culture Ladder (SCL) Veiligheidsladder. Veel bedrijven in de bouw hebben de certificering al doorlopen en maken stappen, anderen beginnen er mee. Ben je al gecertificeerd? Wat zijn je ervaringen en welke stappen worden er gezet binnen de organisatie? Dea Snoeijer (projectverantwoordelijke GCVB) geeft een gratis webinar over ViA en de SCL en beantwoordt vragen over certificering.

Ervaring met ViA uitwisselen en het toepassen van de SCL

Het doel van het webinar is om te helpen bij het verbeteren van de veiligheidscultuur in je bedijf en het nemen van de juiste stappen om te (blijven) voldoen aan ViA. Na een korte inleiding krijgt elke deelnemer ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen met ViA en het toepassen van de SCL.

Het webinar is gratis en vindt plaats op 2 oktober van 15.00 – 16.30 uur. Aanmelden kan t/m 29 september a.s. Deelname is gratis. Max. 30 personen. Let op: vol = vol. Schrijf je in.

Deel deze pagina

Meer weten over dit onderwerp?

Thema(s)

Scroll naar boven