CONSTRUCT ADVOCATEN EN UBINK RIJS ADVOCATEN BUNDELEN KRACHTEN

Ubink Ruijs Advocaten en Construct Advocaten bundelen hun krachten en gaan verder onder de naam Construct Advocaten sinds 1 januari 2021. 

Het advocatenkantoor is gespecialiseerd in constructie, bouw en infra. Zij vormen dan ook de Juridische Helpdesk van VNconstructeurs. Eenvoudige, kort telefonisch of per email te behandelen vragen rond aanbesteden en contracteren kunt u gratis stellen aan een gespecialiseerde jurist van Construct Advocaten.

Wilt u gedoe voor zijn? Laat dan uw modelcontracten en bijbehorende algemene voorwaarden vooraf screenen op risico’s? Leden van VNconstructeurs betalen voor deze screening, bij wijze van introductie, een eenmalig bedrag van €180,- exclusief BTW.

Uitgebreider advies nodig? Als een vraag te complex is voor de helpdesk of als de screening van uw contracten verdere actie wenselijk maakt, dan zal Construct advocaten u adviseren juridische bijstand in te schakelen. U bent uiteraard geheel vrij om op dat advies in te gaan. Mocht u daartoe besluiten, en u kiest ervoor Construct Advocaten hiervoor te gebruiken, dan kunt u profiteren van een aantrekkelijk vervolgtarief dat VNconstructeurs voor haar leden met Construct heeft afgesproken.

Deel deze pagina

Scroll naar boven