Studenten met korting naar de Dag van de Constructeur

Lijkt het je leuk om ervaren constructeurs en ontwerpers te ontmoeten? Ins en outs over de topprojecten uit eerste hand van de experts te horen? Er is zelfs een kans om je toekomstige werkgever tegen het lijf te lopen. Kom naar de Dag van de Constructeur. Als student betaal je slechts €45,-. Meld je hier aan!

Op 1 juni organiseren we de Dag van de Constructeur in Kamerik. Het event is de uitgelezen kans om veel inspiratie en informatie op te doen, gelijkgestemden te ontmoeten en jezelf weer helemaal bij te laten praten in je vakgebied. De dag bestaat uit een aantal presentaties van gerenommeerde namen uit de bouwsector en break-outsessies in kleine groepen. Verbreding en verdieping van kennis staan centraal.

Speciaal voor studenten en jonge constructeurs wordt een gratis masterclass gegeven door niemand minder dan Walter Spangenberg, winnaar van de Oeuvreprijs Constructeur van het Jaar die hij in 2022 ontving.

Topnamen uit de bouwsector

De keynotes worden gegeven door inspirerende personen uit de brede bouwsector. Zij delen graag hun kennis over verduurzaming van beton, internationale samenwerking en de bouw- en inrichtingsopgave van Nederland.

Door zijn dubbelrol als docent aan de TU Delft én Office Director bij Buro Happold is Ir. Dirk Rinze Visser MSc CEng RO zeer sterk in het bieden van de verbanden tussen de theorie – zoals geleerd aan de universiteit – en de praktijk op basis van zijn ervaring in het veld. In zijn keynote neemt hij je mee op reis naar bouwplaatsen ver over de Nederlandse grens. Lees zijn interview over internationale samenwerking.

Voorvechter en rolmodel voor diversiteit in de bouwsector Ir. Dorien Staal is directeur van betonfabriek Voorbij Prefab, onderdeel van TBI Holdings. Voorbij Prefab is koploper in de verduurzaming van beton. De weg ernaar toe was en is nog steeds geen gemakkelijke. Al in een vroeg stadium besefte Staal voor welke enorme klimaatuitdagingen we staan. Hoe ziet zij 2030 voor zich? Lees haar interview over de verduurzaming van beton.

Francesco Veenstra is sinds 1 september 2021 Rijksbouwmeester en als zodanig voorzitter van het College van Rijksadviseurs. De Rijksbouwmeester heeft een onafhankelijke positie en adviseert het Rijk over de architectuur en de stedelijke omgeving van het rijksvastgoed. Op de DvdC wil hij in gesprek met de zaal. Wat betekent dit voor de toekomst van onder meer constructieve veiligheid en duurzaamheid? Kunnen deze twee wel samen of beperkt het een de ander? Lees zijn interview over zijn bijdrage op de DvdC.

De diepte in tijdens de break-outsessies

In twee break-outsessies kun je een aantal verdiepende en vernieuwende onderwerpen volgen. De thema’s die aan bod komen zijn veiligheid, verduurzaming/circulariteit, digitalisering, transitie van het vak constructeur en aansprekende projecten zoals de Galaxy Tower, de Maasdeltatunnel en ViA15 (A12/A15 – Arnhem).

Meld je aan

De Dag van de Constructeur, op 1 juni in Kamerik, is een initiatief van VNconstructeurs. Powered by KPE Groep en het Hoger Technisch Instituut. Voor het aanmelden en alle praktische informatie, ga naar dedagvandeconstructeur.nl.

Gratis shuttledienst vanaf het station

Er is een gratis shuttledienst beschikbaar die je binnen tien minuten vanaf het treinstation Woerden naar de eventlocatie Buitenplaats Kameryck brengt. De shuttle vertrekt vanaf Stationsplein Noord bij de taxistandplaatsen. De shuttlebus vertrekt op twee tijdstippen: 11.30 uur en 11.45 uur. Wil je gebruik maken van de gratis shuttleservice? Geef dit dan aan bij de aanmelding.

Deel deze pagina

Meer weten over dit onderwerp?

Scroll naar boven