Webinar 17 april: Constructieve Veiligheid en rol RC-RO-RT

In januari hebben de belangrijkste betrokken organisaties* hun commitment onderstreept voor het programma Veiligheid in de Bouw. Als onderdeel van de implementatie van het programma organiseert het Constructeursregister een speciale webinar over constructieve veiligheid en de rol van registerconstructeurs (RC), -ontwerpers (RO) en -toetsers (RT).

In het programma Veiligheid in de Bouw staat: “De kwalificaties van de coördinerend constructeur, evenals toetsing en sanctionering daarop, worden geborgd via certificatie en/of registratie. We maken daarbij gebruik van het Constructeursregister / Chartered Engineer en gedragscodes.”

Wat betekent het programma-onderdeel Constructieve Veiligheid voor de positie en rol van RC’s, RO’s en RT’s? Wat wordt verstaan onder de coördinerende rol en welke verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid brengt dat met zich mee?

De verwachting is dat de waarde van het Constructeursregister alleen maar zal toenemen, evenals het aantal leden. Reden genoeg om dit speciale webinar op 17 april om 14.30u bij te wonen.

Deelnemen aan webinar

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Vergadering-id: 337 343 589 525

Wachtwoordcode: zc8uTT

Het webinar is later terug te kijken op YouTube via de website van het Constructeursregister.

*) VNconstructeurs, de publieke opdrachtgevers, verenigd in het Opdrachtgeversforum, Bouwend Nederland, NLIngenieurs, de Governance Code Bouwveiligheid. Daarnaast hebben, naast organisaties als het Constructeursregister en het Kennis Portaal Constructieve Veiligheid (KPCV), ook diverse individuele bedrijven hun commitment gegeven.

Deel deze pagina

Meer weten over dit onderwerp?

Thema(s)

Scroll naar boven