De opvolger van de jaarlijkse Constructeursdag: een nieuwe naam voor een bekend evenement.

Dossier Dag van de Constructeur

CORONAVIRUS

De jaarlijkse Dag van de Constructeur, die gehouden zou worden op 14 mei a.s., wordt uitgesteld naar 22 april 2021. Dit onontkoombare besluit heeft het bestuur van VNconstructeurs genomen. Met de huidige ontwikkelingen rond het Coronavirus willen wij geen enkel risico nemen. De inhoudelijke voorbereidingen gaan wel verder, zodat wij u hopelijk in het najaar alsnog kunnen ontvangen.

U kunt zich evengoed gewoon inschrijven voor de Dag van de Constructeur (klik hier), zodat uw aanmelding gewaarborgd is. De aanmelding van personen die zich reeds hebben ingeschreven, blijft gehandhaafd.

Ook de verkiezing van de Constructeur en het Talent van het Jaar, zal als gevolg van dit besluit worden uitgesteld. De aanmelding van kandidaten voor deze titels blijft gewoon open staan, hetzij via www.constructeurvanhetjaar.nl of een bericht aan secretariaat@vanconstructeurs.nl.

Voor verdere informatie over het Coronavirus verwijzen wij u graag naar de volgende websites:

Op 22 april 2021 wordt de 2e editie van de Dag van de Constructeur georganiseerd en dat wil je niet missen. Deze dag is de opvolger van de jaarlijkse Constructeursdag, een nieuwe naam voor een bekend evenement, vanaf  2019 georganiseerd door VNconstructeurs in samenwerking met Cement en Youcon.
We hebben ervoor gekozen dat de Dag van de Constructeur dit jaar een volledige dag wordt. Zo spelen we in op de feedback van deelnemers en partners. Meer ruimte voor elkaar ontmoeten, met elkaar verbinden en netwerken met constructeurs.

De Dag van de Constructeur is hét kennis- en netwerkevenement voor alle constructeurs: van starter tot Registerontwerper, van ontwerper of toetser tot projectleider en directeur, uit bedrijfsleven en overheid.

Het overkoepelende thema is: zichtbaar vakmanschap. Dit thema zal nader worden uitgewerkt in alle plenaire- en deelsessies. De Dag biedt zo iets voor alle constructeurs: van starter tot Registerontwerper, van ontwerper of toetser tot projectleider en directeur, uit het bedrijfsleven en de overheid.

De dag staat, naast het opdoen van kennis, in het teken van ontmoeten, verbinden en netwerken. Het inhoudelijke programma richt zich vooral op zichtbaar vakmanschap. Zoals gebruikelijk is de masterclass voor jonge constructeurs onderdeel het evenement en komt ook het constructeursdebat terug. Daarnaast wordt de Constructeur van het Jaar bekendgemaakt. De twee Talenten van 2019 Koen van Doremaele en Patrick van Dodewaard, krijgen eveneens het podium.

Omdat we er dit jaar voor hebben  gekozen  er een volledige dag van te maken, kunt u rekenen op nog meer inhoud en interactie. En deelname levert maar liefst 3 KE/PE punten op voor het Constructeursregister.

Dag van de Constructeur 2020
Datum: uitgesteld naar 22 april 2021
Tijd: 9:30 tot 18:00 uur
Locatie: DUS – De Utrechtse Stadsvrijheid, Sophialaan 1, 3542 AR Utrecht

Schrijf u nu hier in!

Wat wil jij horen? Wie wil je spreken? Laat het ons weten!
Heb je zelf een goed idee voor een spreker of een onderwerp of wil je zelf een lezing geven? Mail het ons!